Klachtenbeleid

Natuurlijk vind ik het belangrijk dat je tevreden bent met je bestelling. Is er toch iets niet gegaan zoals je had gehoopt? Laat het dan weten.
Dit kan door het contactformulier in te vullen op de website, of een email te sturen naar info@zenmeisje.nl
Klachten via social media worden niet in behandeling genomen. Na ontvangst van je email zal ik binnen 5 werkdagen reageren en hopelijk komen we samen tot een oplossing!

Natuurproducten
Edelstenen, mineralen en fossielen, het zijn allemaal natuurproducten. De één meer broos dan de ander. Deze prachtige stukken worden vaak uit mijnen, grotten of diep in de grond gehaald. Sommigen zijn al miljoenen jaren oud! Het is dus niet ongebruikelijk dat er een oneffenheid in je stuk kan zitten zoals een insluitsel, inkeping of krasje. Dit is nu eenmaal niet te voorkomen en kan dus ook niet als zijnde klacht worden geaccepteerd. Bij broze stukken zoals zwavel, celestien en andere kwartsvarianten kan er een kristal los komen tijden de verzending, dit is helaas ook niet te voorkomen ondanks stevig inpakwerk. Een ander verhaal is het natuurlijk als een item gebroken of verpulverd binnen komt.

Scroll naar top